..............................................

Říjen 2012

Photoshoot 00.6

28. října 2012 v 10:40 photoshoots
» Jeden z nejnovějších photoshootů Roberta. Je z roku 2009 a od té doby jsem bohužel žádný nenašla. Myslím, že je to opět focené u něj doma i s jeho psem jménem Joey.







Photoshoot 00.5

27. října 2012 v 21:19 photoshoots
» Tenhle photoshoot se mi hrozně zalíbil. Je focený od Marca & Melanie Chartrand, kteří fotí celebrity a našla jsem ho na jejich officiálních stránkách. Nějaké fotky spíše představují ty záporáky které hrál než Roberta, to vám ale určitě došlo:)




Náběr spřátelených blogů

27. října 2012 v 19:09 affiliates

Jelikož s blogem začínám, ráda bych měla i nějaké spřátelené stránky. Upřednostňuji spíše blogy o celebritách ale pokud mě váš blog zaujme, nebudu proti. Prosím abyste nepsali komentáře typu "obíhám" takové hned mažu. Myslím že to není fér. Pokud byste rádi spřátelili, stačí mi sem do komentářů napsat adresu vašeho blogu a na co je zaměřený:) Jestli se ptáte jak často vás budu navštěvovat? Budu se snažit každý den, myslím že není takový problém si najít dvacet minut čas:)

Photoshoot 00.4

26. října 2012 v 20:59 photoshoots
» Tenhle photoshoot Roberta je myslím z roku 2006 a je to focené u něho doma. Od první chvíle mě vrtá hlavou a udivuje, jak to udělal že nespadl do toho bazénu a udržel se:D



Photoshoot 00.3

26. října 2012 v 17:59 photoshoots
» Tohle je jeden z mých nejoblíbenějších photoshootů Roberta. Pochopitelně focený při nátáčení první řady Prison Breaku. První dvě fotky nemají chybu, když jsem to viděla poprvé dost mě pobavily:D



Photoshoot 00.2

26. října 2012 v 17:09 photoshoots
» Z tohoto photoshootu jsou jenom dvě fotky. Druhá je bohužel ve špatné kvalitě ale hrozně se mi líbí. Snažila jsem se ji najít v HQ ale nezadařilo se. Pokud ji někdě uvidím, určitě aktiualizuji.


Photoshoot 00.1

26. října 2012 v 8:19 photoshoots
» Přidávám sem první photoshoot Roberta. Předpokládám, že je z roku 2005, protože z uložených fotek lze najít datum pořízení. Nejvíc se mi líbí asi třetí fotka, všechny jsou v původní velikosti.



Kontakt

25. října 2012 v 18:49 contact
V případě zájmu o dopis či žádosti o autogram jsem našla Robertovu adresu, na kterou můžete psát. Nemám to ověřené ale je to z aktualizovaného webu, takže by podle mě měla být správná a v provozu. Není to přímá adresa k němu domů ale pouze fanouškovská. Kdyby se někomu z vás poštěstilo získat podpis, určitě dejte vědět:)

Robert Knepper

Framework Entertainment
9057 Nemo Street
Suite C
West Hollywood, CA 90069
USA

Filmografie

25. října 2012 v 18:29 filmography
Into the Americas (pre-production)
Captain Hill
2013 R.I.P.D. (post-production)
Nawlicki
2012 The Mourning Hour (post-production)
Stan Bakely
2012 Code Name: Geronimo
Lieutenant Commander
2012 Cloclo
Frank Sinatra
2012 Cult (TV series)
Billy Grimm / Roger Reeves
2011 Breakout Kings (TV series)
Theodore 'T-Bag' Bagwell
2011 Shameless (TV series)
Rod
2011 Earth's Final Hours (TV movie)
John Streich
2010 SGU Stargate Universe (TV series)
Simeon
2010 Burning Daylight
Burning Daylight
2010 Criminal Minds (TV series)
Rhett Walden
2010 Chase (TV series)
Jack Druggan
2010 Prison Break: The Conspiracy
Theodore 'T-Bag' Bagwell (voice)
2009-2010 Heroes (TV series)
Samuel Sullivan
2009 Prison Break: The Final Break
Theodore 'T-Bag' Bagwell
2005-2009 Prison Break (TV series)
Theodore 'T-Bag' Bagwell